• Wat zijn de contactgegevens van TASHI FACTORY?

  Email: info@tashifactory.com
  Telefoonnummer: 06 10523551

 • Mijn gewenste product is uitverkocht

  Als jouw gewenste product is uitverkocht kun je altijd even een mailtje sturen naar info@tashifactory.com. Wie weet komt het product binnenkort weer online. Veel producten komen in een volgend seizoen weer terug. In dit geval kun je een reservering plaatsen.

 • Wanneer kan ik mijn pakket verwachten en wat zijn de kosten?

  Wanneer jouw product op voorraad is wordt deze gelijk voor jou verzonden. Binnen 1-3 werkdagen wordt jouw product aan huis bezorgd. Heb je een bestelling na 7 dagen nog niet ontvangen? Neem dan contact op via info@tashifactory.com. De bezorgkosten hangen af van de grootte van het pakket. Deze worden duidelijk in beeld gebracht tijdens het bestelproces. Kleine pakketten bedragen 3,95 euro en grote pakketten 5,75 euro. Bij een besteding van 50 euro of meer wordt het pakket gratis bij je thuis bezorgd.

 • Kan ik de Sankhu armband met gekleurde steen ook in een andere breedte of kleur bestellen?

  Dat kan! Wanneer jouw gewenste Sankhu armband is uitverkocht of wil jij een andere kleur/breedte/lengte bestellen? Stuur dan even een mailtje naar info@tashifactory.com met je gewenste schakelbreedte, kleur van de steen en jouw pols lengte.

  Dan wordt de armband voor jou op maat gemaakt! Denk hierbij wel aan een levertijd van ongeveer een maand. De juwelier in Sankhu, Nepal maakt deze armbanden met de hand en kunnen pas verzonden worden in grotere aantallen.

 • Ik heb de verkeerde kleur of maat besteld

  TASHI FACTORY wil jou graag gelukkig maken dus retourneren is geen probleem. Stuur hiervoor altijd even een mailtje naar info@tashifactory.com of gebruik de contactpagina. Bekijk de ‘Ruilen en Retourneren’ pagina op de webshop en volg de stappen. Zo wordt het voor jou gemakkelijk om je product te ruilen of te retourneren. Retourkosten zijn hierbij wel voor jouw rekening.

 • Ik heb me bedacht en wil het item retourneren

  TASHI FACTORY wil jou graag gelukkig maken dus retourneren is geen probleem. Stuur hiervoor altijd even een mailtje naar info@tashifactory.com of gebruik de contactpagina. Bekijk de ‘Ruilen en Retourneren’ pagina op de webshop en volg de stappen. Zo wordt het voor jou gemakkelijk om je product te ruilen of te retourneren. Retourkosten zijn hierbij wel voor jouw rekening.

 • Ik wil graag mijn TASHI product gratis afhalen bij Amigo Zwolle in de Diezerstraat

  Dat kan! Tijdens het bestelproces wordt aan jou gevraagd of wij het pakket voor jou moeten opsturen of dat we het kosteloos mogen klaarleggen bij de Amigo in de binnenstad van Zwolle. In dat geval ligt jouw bestelling de volgende dag klaar bij Amigo Zwolle (Diezerstraat 86).

  Kijk voor de zekerheid op de Amigo Zwolle Facebook voor de openingstijden. De bestelling kan opgehaald worden wanneer het jou uitkomt.

 • Ik wil graag dat mijn TASHI product op een ander adres wordt geleverd dan het factuuradres

  Tijdens het bestelproces op onze webshop is er een optie om dit aan te geven. Geef duidelijk je factuuradres en verzendadres op. Wij zorgen ervoor dat jouw pakket op de verzendadres aankomt. Wil je dit later toch nog wijzigen? Stuur dan even een mail naar info@tashifactory.com.

 • Waar komt mijn TASHI product vandaan?

  Alle producten van TASHI FACTORY zijn geïmporteerd uit het bijzondere Aziatische land tussen India en China; Nepal.

  Nepal is een land met ontzettend veel potentie voor het maken van prachtige producten. Wij geven Nepal een steuntje in de rug door als klant producten uit Nepal te importeren en hierdoor werkgelegenheid te creëren. Op de blog op onze website kun je meer lezen over de herkomst van jouw product. De beweegredenen voor TASHI FACTORY staan beschreven onder het kopje ‘OVER TASHI’.

 • Ik wil graag meer weten over de maakwijze van mijn TASHI product

  Kijk hiervoor op de blog op onze website. Hier wordt per product beschreven, aan de hand van foto’s en filmpjes hoe jouw product is gemaakt in Nepal. Zo weet jij precies waar jouw aankoop vandaan komt.

 • Wat is het materiaal van mijn TASHI product?

  In de beschrijving naast de TASHI producten op de webshop wordt beschreven uit welk materiaal het product bestaat. Ben je benieuwd naar meer informatie? Kijk dan op de bijbehorende blog waarnaar gelinkt wordt in de beschrijving.

 • Op welke manieren kan ik betalen?

  Je betaling wordt veilig en vertrouwd via IDeal uitgevoerd.

 • Hoe wordt mijn TASHI product verstuurd?

  Voor de bezorging van jouw pakket wordt gebruik gemaakt van grote postbedrijven zoals PostNL en DHL. Jouw pakket is altijd traceerbaar via een track-and-trace code.

 • Zijn jullie te vinden op Social Media?

  Ben je benieuwd naar meer verhalen, foto’s, filmpjes en nieuwtjes over TASHI FACTORY? Volg ons dan op Instagram en Facebook om up to date te blijven over onze laatste producten!

  Facebook: www.facebook.com/tashifactory

  Instagram: www.instagram.com/tashifactory

 • Kan ik mijn TASHI product wassen?

  Allereerst wordt altijd geadviseerd om uw TASHI product niet te wassen wanneer dit niet noodzakelijk is. Tijdens het wassen kan de kwaliteit verminderen doordat de meeste producten met de hand gemaakt zijn in Nepal. Vooral de TASHI sjaals kunnen hierbij warmte en kleur verliezen wat zonde is van jouw unieke product! Maak bij noodzaak gebruik van handwas op een lauwwarme temperatuur van 30 graden. Keer, wanneer mogelijk, het product binnenste buiten en was deze voorzichtig en niet te lang.

 • Waar komt de opbrengst van mijn aankoop terecht?

  We zorgen er persoonlijk voor dat het loon daadwerkelijk bij de werknemers in Nepal terecht komt. We garanderen daarbij, gezien de lokale standaarden, dat deze vergoeding een ruime beloning bedraagt. Wij streven ernaar dit ook weer naar jou terug te koppelen door middel van foto’s en filmpjes. Een deel van de opbrengst wordt daarnaast gebruikt om weer opnieuw te investeren in werkgelegenheid in Nepal.

 • Ik wil mij graag aanmelden/afmelden voor de blog van TASHI FACTORY

  Op de contactpagina van de website kun je onder het kopje ‘Aanmelden blog’ je emailadres invoeren. Na de bevestigingsmail sta je geregistreerd in ons bestand. Zodra TASHI FACTORY een nieuwe blog plaatst over nieuwe producten krijg je een mailtje in je inbox (soms komt deze mail terecht in je spam box). In je mail staat daarnaast ook een link voor het afmelden op onze blog. Na het klikken op deze link ben je uitgeschreven uit ons bestand. Ten alle tijden kun jij je afmelden en krijg je van ons geen nieuwe updates meer in je inbox. De blog van TASHI FACTORY is geheel kosteloos. Aan het aanmelden en afmelden zitten geen kosten verbonden.

 • Wat betekent TASHI?

  Tashi is Tibetaans voor ‘happiness’. Wat is er nou mooier dan proberen de wereld een stukje gelukkiger te maken? Wij streven ernaar zowel de werknemers in Nepal gelukkig te maken met een dankbaar loon, als de klant in Nederland met een prachtig product uit Nepal.

 • Wat betekent het logo van TASHI FACTORY?

  Dit is de Boeddhistische ‘endless knot’, wat staat voor oneindigheid. Dit teken laat zien dat de weg naar geluk nooit ophoudt. Het zit ‘m in de kleine geluksmomentjes onderweg waar je van moet proberen te genieten. Zoals een nieuwe aankoop; iets waar je niet alleen jezelf, maar nu ook zeker weet dat je de maker ervan gelukkig maakt. Bij een TASHI aankoop krijg je een sleutelhanger van dit logo cadeau, zolang de voorraad strekt.