Ben je geïnteresseerd in de accessoires en het concept van TASHI en zou je graag zelf Nepalese producten willen verkopen in je onderneming? Dat kan! Stuur een mail naar info@tashifactory.com voor de mogelijkheden.

Doordat we direct contact hebben met de leveranciers in Nepal weet je zeker dat je unieke duurzame producten voor een eerlijke prijs krijgt. Heb je een product in gedachten die je graag op duurzame en eerlijke wijze geproduceerd wil hebben in een land waar ze alles nog met veel aandacht met de hand maken? Laat het ons weten! Nepal kan veel produceren, met name producten van natuurlijke en duurzame materialen. Wij kunnen een sample voor je laten maken en voor je het weet verkoop je je eigen ontworpen producten uit Azië in je onderneming. We hanteren geen minimum afname.

Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om uit de bestaande TASHI collectie in te kopen. Al onze duurzame accessoires zijn met liefde met de hand gemaakt en van prachtige kwaliteit. Door onze ‘social business’ structuur ondersteun je daarnaast de lokale bevolking van Nepal als je besluit samen te werken met TASHI.

Nieuwsgierig naar de groothandel mogelijkheden? Stuur voor meer informatie of vragen een mail naar info@tashifactory.com. We vinden het leuk om met je in contact te komen!