TASHI DE DOCUMENTAIRE

In mei 2016 is filmmaker Adriaan Schuitemaker met mij mee geweest op inkoopreis naar Nepal om het verhaal van TASHI vast te leggen. Adriaan heeft het verhaal van Tashi Factory in 20 minuten weten samen te brengen tot een indrukwekkende korte film, zodat jullie thuis kunnen meegenieten.
In deze prachtige documentaire zie je onder andere mijn beweegredenen voor het ontstaan van TASHI en neem ik je mee in de lokale fabriekjes van Nepal waar ik de TASHI producten zoal laat maken.

Op 25 april 2017, precies twee jaar na de aangrijpende aardbevingen in Nepal, was TASHI de documentaire te zien op NPO Cultura en online gepubliceerd door 2DOC van NPO. Via deze link zie je de publicatie.
Ik werd overweldigd door positieve en lieve reacties van mensen die voor het eerst een kijkje konden nemen achter de schermen bij TASHI. Dit geeft een enorme motivatie om door te gaan en meer mensen in Nepal te helpen aan werkgelegenheid. Ik ben ontzettend blij dat ik jullie op deze manier kan meenemen in de wereld van de makers van de prachtige producten uit Nepal. Ze zijn een podium waard en vonden het geweldig om hun vakmanschap te laten zien.

Bekijk hieronder de korte documentaire over TASHI FACTORY. Gemaakt door de getalenteerde filmmaker Adriaan Schuitemaker. Ik ben ontzettend trots op het resultaat.


Wil je de lokale mensen in Nepal ondersteunen? Verwen jezelf dan met een van de prachtige handgemaakte TASHI producten uit Nepal op www.tashifactory.com/shop
Zo maak je jezelf, en de makers in Nepal gelukkig.

Share your happiness, everyone has the right to be happy.
liefssanne

Wil je een mailtje ontvangen zodra ik een blog over nieuwe producten plaats? Meld je dan aan op de homepagina en registreer je email adres!

TASHI FACTORY is ook te volgen op Facebook en Instagram.

separator

1 Reactie on TASHI DE DOCUMENTAIRE

  • Josefien Demmer schreef:

    Mooi en treffend gefilmd. Wil graag op de hoogte zijn en blijven van je producten!

Plaats een reactie

Your email address will not be published.